Bemutatkozás

Az általunk forgalmazott gépek mindegyikét költségmentesen (akár az Ön telephelyén) beüzemeljük, precízen beállítjuk valamint felkészítjük a hosszútávú problémamentes használatra.

A lézervágó, lézergravírozó gépek használata és a hozzá tartozó szoftverek oktatása szintén ingyenes.

Ha a munka közben tanácsadásra, segítségre van szüksége, azonnali segítséget nyújtunk.

Cégünk a „hagyományos” kiszolgálásokhoz képest további lehetőségeket nyújt vásárlóink részére.
A nálunk értékesített termékek a vásárlás előtt minden esetben kipróbálhatóak, tesztelhetőek az esetleges későbbi csalódás elkerülése végett.

Célunk, hogy a vásárlóval közösen megtaláljuk a felhasználási szándékának legmegfelelőbb terméket és az e területen szerzett szaktudásunkkal segítsük az esetleges problémák megoldásában.

Árainkat folyamatosan frissítjük úgy, hogy a piaci árakhoz képest mindig a legkedvezőbb szintet tartsuk.

Raktárkészletünk, termékpalettánk folyamatosan változik, nagy része azonnal raktárról biztosítható.
Ha bármilyen kérdése felmerül a lézervágó és lézerjelölő berendezésekről, kérem keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Cégünk 2008 óta különféle méretű és teljesítményű lézervágó, lézergravírozó gépek, CNC plazmavágó berendezések forgalmazásával és gyártásával, valamint lézerjelölő, plazma- és lézervágó berendezések kiegészítő tartozékainak magyarországi kereskedelmével foglalkozik.

Telephelyünk Budapest II. kerületében, a Rozmaring Ipartelepen található, ahol a raktárunkon lévő gépeinket megtekintheti, igény szerint kipróbálhatja és gyakorlati, technikai információkhoz juthat. Az igényei alapján egy tapasztalt szakember segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb berendezést.

Munkálataink során rendkívül sok tapasztalatot szereztünk a lézergépek üzemeltetésével, karbantartásával és az esetlegesen felmerülő problémák elhárításával kapcsolatban.